Talenten gezocht! (MBO)

"Talent"programma Van Asten Group

Leren, groeien en ontwikkelen. Dat vinden we bij de Van Asten Group belangrijk. Wanneer jij leert, leert Van Asten Group namelijk ook. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Het drie jaar durende “Talent” programma biedt jou als jong, ondernemend talent een unieke start van je loopbaan. Binnen deze drie jaar krijg je de kans om de afdelingen van de Van Asten Group van binnen en van buiten te leren kennen.

Wat ga je doen
• Het eerste jaar werk je mee op de verschillende afdelingen denk hierbij aan de kraamstal, dek-, dracht- en wachtstal. 

• Het tweede jaar maak je kennis met leidinggevende taken, het creëren van een optimaal stalklimaat, het werken met voercomputers/Nutrix systeem en het lezen van technische cijfers.

• Het derde jaar ligt de focus op het aansturen van een team en afdeling.

Zo leer je binnen drie jaar het bedrijf goed kennen en kom je erachter waar jij goed in bent en waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit leer-/werktraject trainingen te volgen en hiermee je kennis, kunde en vaardigheden uit te breiden. Een betere basis kun je je niet wensen!

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar gedreven, enthousiaste jonge talenten, die er klaar voor zijn om samen met de Van Asten Group te groeien. We vinden het belangrijk dat je jezelf thuis voelt in een bedrijf met een informele bedrijfscultuur waarin je veel verantwoordelijkheden en vrijheden krijgt. Je houdt dan ook van een uitdaging en vindt het leuk om binnen je opdracht je eigen koers te bepalen.

Een vereiste is dat je momenteel bezig bent met het afronden van een mbo-opleiding
(niveau 3 of 4) of er recentelijk een afgerond hebt.

Van Asten Group biedt jou
Naast veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei bieden we je ook leuke arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je van ons het volgende:

• Een prima startsalaris
• Ontwikkelingsmogelijkheden
• Reis- en onkostenvergoeding
• Een uitdagende functie in een gezellig team!
• 25 vakantiedagen

Is het “Talent” programma precies waar je naar op zoek bent? Laat het ons dan weten en kom langs voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. 

Solliciteren kan via de mail: riannevanasten@vanastengroup.eu 

 

Contactgegevens:


Van Asten Group

Kerkedijk 1
6029 RS Sterksel

passionandpride

Maak uw keuze...