Bel ons gerust! • Rufen Sie uns einfach an! Ned.: +31 (0)40 - 76 00 580 • Dld.: +49 3631 656 700

Over ons

Van Asten Group is een toonaangevend internationaal familiebedrijf in de varkenshouderij. Wij produceren kwalitatief hoogwaardige biggen, vleesvarkens en fokgelten voor de Nederlandse en Duitse markt. Samen met onze gemotiveerde medewerkers vormen wij een gezonde maatschappelijk verantwoorde onderneming in de sector. Gezondheid, dierenwelzijn, kwaliteit én eerlijke marktconforme prijzen, dat is wat Van Asten Group ambieert.

Internationale groei en innovatie

Van Asten Group wordt geleid door de familie Van Asten. De directie bestaat uit: Roland van Asten, Marko van Asten en Monique van de Wolfshaar-Van Asten. Zij zijn de kinderen van oprichters Henry en Nelly van Asten-Van Gennip. De directie streeft naar verdere internationale groei. Onze samenwerking met sterke partners is daarbij van groot belang. Een belangrijk speerpunt is een goede verhouding kostprijs / opbrengst. Kwaliteit staat echter altijd op nummer 1, welke alleen gerealiseerd kan worden door de inzet van onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers. Ook investeert de familie in innovatieve technieken en deurreductie, zoals voerfermentatie en Nutrix+. Op het gebied van management is Van Asten Group innovatief met LEAN. Uiteraard investeren we in een goed contact met omwonenden van onze varkensbedrijven.

Nevenactiviteiten

Naast het produceren van varkens, richt Van Asten Group zich op een aantal nevenactiviteiten. Allen ondersteunen zij de kernactiviteit: het produceren van kwalitatief hoogwaardige varkens. Eén van die nevenactiviteiten is de eigen energievoorziening. Op meerdere locaties produceren wij duurzame energie door middel van biogasinstallaties en zonnepanelen.

overons

overons2

overons_3

Contactgegevens:


Van Asten Group

Kerkedijk 1
6029 RS Sterksel

passionandpride

Maak uw keuze...